Dier in nood? Bel Stichting D.A.R. Dierenambulance Emmen, Coevorden of Hardenberg!

Bel Stichting Dierambulance Emmen-Coevorden op 06-57 377 365 in het geval van een dier in nood binnen Emmen, Coevorden of Hardenberg! Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor alle soorten dieren en schieten u snel te hulp. Elk dier is onze zorg.

Elk dier is onze zorg

Of het nu om huisdieren of wilde dieren gaat: u kunt ons altijd bellen. Heeft u bijvoorbeeld jonge egeltjes gevonden die te jong zijn om de koude dagen te overleven? Zit er een beestje vast in een put? Of ziet u een gewond dier? Voor al dit soort situaties en nog veel meer komen we onmiddellijk naar u toe. Onze vrijwilligers staan 24/7 klaar en hebben een dieren-EHBO-diploma op zak, zodat ze meteen kunnen ingrijpen. Ze gaan zorgvuldig met de dieren om en weten in elke situatie op een juiste, veilige en professionele manier te handelen.

Na het verlenen van de eerste hulp, brengen we het dier met spoed naar de dierenarts of dierenopvang waar het diertje verder geholpen kan worden. Als het dier in nood een huisdier betreft zullen we direct op zoek gaan naar het baasje. Wilde dieren geven we de nodige zorg, waarna we ze weer uitzetten in de natuur.

Help onze stichting

Wij krijgen geen subsidie vanuit de overheid of de gemeente en zijn daarom volledig afhankelijk van donaties, giften en onze vrijwilligers. Wilt u donateur of vrijwilliger worden bij onze dierenambulance? Neem dan contact met ons op. Als u iets anders dan geld wilt doneren zijn we u tevens erg dankbaar. Of het nu gaat om het schenken van handdoeken, kooien, halsbanden, manden of dekens, we kunnen elke vorm van hulp goed gebruiken. 

Dier in nood helpen? Bereik Stichting DAR Dierenambulance Emmen-Coevorden-Hardenberg op het telefoonnummer 06-57 377 365. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen of het contactformulier invullen. We staan klaar voor elk dier!