Uw huisdier afstaan

Wilt u om welke  reden dan ook uw huisdier afstaan in de gemeente Emmen, Coevorden of Hardenberg? Stichting D.A.R. Dierenambulance Emmen-Coevorden-Hardenberg snapt hoe lastig deze stap is en begeleid u daarom graag bij in dit proces. Onze vrijwilligers komen het afstandsdier bij u thuis ophalen en brengen deze veilig en wel naar het asiel van uw keuze. Voor honden en katten in Drenthe is o.a. het provinciaal Drents Dierentehuis het asiel dat u kunt benaderen of wellicht heeft u zelf al een andere opvangmogelijkheid gevonden. In Overijssel zijn er meerdere asiels. Voor andere huisdieren kunnen wij u eventueel adviseren. Wij kunnen u in het proces begeleiden, maar ook kunnen wij uw huisdier naar de gekozen opvang brengen.

Op zoek naar een nieuw thuis

We brengen uw huisdier naar een door u gekozen asiel of opvang waar er alles aan gedaan wordt om een nieuw thuis voor het dier te vinden. Deze dierenopvang probeert het dier op alle mogelijke manieren onder de aandacht te brengen bij mogelijke nieuwe verzorgers. Op deze manier weet de organisatie vaak tot succesvolle matches te komen.

Voor elk soort dier

Uw huisdier wegdoen met onze hulp? Voor meer informatie over het afstaan van dieren kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons via het telefoonnummer 06-57377365 of laat een bericht achter via het contactformulier.